Vores vejrinfo findes også på:

UK Metoffice

European Weather Network

Weather UndergroundAbout This Station

Denne vejrstation er af typen Davis VP2. Data bliver registreret for hver 2 sekunder og sitet her bliver opdateret i et interval mellem 1 og 5 minutter. Dette site anvender Meteohub software.

Stationen er fuldautomatisk og er udstyret med et kalibreret anemometer til vindhastighed, en regnmåler, samt en termo/hygrometer sensor. Denne er placeret i en optimal position.

Sydjylland

Stationens position er syd for Ribe, med en afstand til Vadehavet på ca. 3 km.

Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Et stort, unikt natur-område fuldt af liv og oplevelser. Vadehavet er i 2008 blevet udpeget som nationalpark. Den danske del af Vadehavet er kommet på UNESCO's liste over verdensarv – i selskab med Egyptens pyramider og Grand Canyon i USA. - Se mere på: www.nationalparkvadehavet.dk   

Om dette website

Sitet er lavet som et tilbud til alle der har en interesse i vejret, måske specielt i Ribe og omegn. Denne vejrstation er privat ejet og drives som hobby. Foruden at være licensceret radioamatør, har jeg interesseret mig for vejret, speedet af diverse storme her på kysten.

Træf aldrig vigtige beslutninger på grundlag af vejrdata fra denne vejrstation. Ejeren af denne station kan ikke blive holdt ansvarlig for hændelser eller skader på personer eller ting, der er sket som følge af ukorrekte vejrdata på dette site.   

Credits


Der anvendes følgende:

Vejrstation
Davis VP2

Vejrprogram
Meteohub

Server
RaspberryPI 3 model B

Davis VP2

Meteohub

RaspberryPI 3 model B